Szolgáltatásaink

Munkánk során a vonatkozó jogszabályok és a kezkárrendezési gyakorlat alapján a balesetből eredő károsulti jogos kártérítési igény érvényesítésében nyújtunk támogatást. A kárigény a balesetet okozó gépjármű kötelező felelősségbiztosítójával, munkahelyi baleset esetén a szakmai felelősségbiztosítóval, illetve esetlegesen a munkáltatóval szemben kerül érvényesítésre elsősorban peren kívül. A vonatkozó jogszabályok beható ismerete és munkatársaink kárrendezésben szerzett tapasztalata egyaránt hozzájárul a hatékony és eredményes kárrendezéshez.

 

Munkánkat Budapesti székhellyel országos, valamint nemzetközi működési területen végezzük, így ennek keretében egyaránt vállaljuk a bel-, és külföldön történt káresemények miatti kárrendezést. Kárrendezésünk magában foglalja a közlekedési-, és munkahelyi balesetek során elszenvedett személyi sérülés – a baleset következtében kialakult baleseti rokkantság, vagy a közeli hozzátartozó baleseti halálának esetkörét is ideértve -€“ következtében felmerült vagyoni (így dologi károk, többletköltség, elmaradt vagyoni előny, járadék), valamint nem vagyoni kár teljes körű érvényesítését.

 

Ezen esetekhez kapcsolódóan segítséget nyújtunk a baleset következtében felmerült gépjárműkár biztosítóval szembeni érvényesítésében is. Ennek keretén belül igazságügyi műszaki gépjármű szakértő bevonásával magánszemélyek, valamint cégek részére vállaljuk gépjárművek forgalmi értékelését, balesettel kapcsolatos javítási kalkulációk, roncsértékelések elkészítését, valamint segítséget nyújtunk a gépjárműkár biztosítóval szembeni érvényesítésében, a biztosító által készített kárszámítások ellenőrzésében egyaránt.

 

Szakszerű ügyintézéssel közös érdekünk és célunk, a maximális kárigény érvényesítése és elérése. Az általunk képviselt károsultak szaktudás és erőfeszítés nélkül, az általunk nyújtott segítséget igénybe véve gyorsabban, könnyebben juthatnak az átlagosnál lényegesen nagyobb vagyoni jóvátételhez az őket ért sérelemért.

 

Cégünk sikerdíjas rendszerben működik, a megbízó az általunk igénybe vett segítségért csak akkor fizet munkadíjat, ha munkánk eredményre vezetett. Mindez eredménytelen ügyintézés esetén – a megbízó részéről – anyagi megterheléssel nem jár.

 

Mindezeken felül vállaljuk magánvállalkozások és társaságok tűzvédelmi szabályzatainak elkészítését, szerződés esetén pedig rendszeres felülvizsgálatát is.

Munkahelyi baleset érte? Mi segítünk a kárrendezésben!

munkahelyi balesetEbben a felgyorsult világban, ahol a termelés a legfontosabb, elkerülhetetlen, hogy a legbiztonságosabb környezetben is előforduljanak balesetek. Ez korunk velejárója, így a munkavállalók is ki vannak téve ennek a veszélynek. A munkahelyi balesetek után következő ügyintézési teendők roppant macerás és komplikált folyamatok. A kárrendezés során megannyi szempontot figyelembe vesznek a biztosítók, ezért fontos, hogy szakértő segítségét kérjük!

Cégünk sok éves tapasztalattal és hozzáértő szakemberekkel áll rendelkezésére kártérítési ügyekben. Segítségünkkel megigényelheti az Önnek járó kártérítést munkahelyi balesetek esetén, és segítünk, hogy az egész procedúra során bizonyíthassa igazát!

A hiteles igénylés elengedhetetlen, ezért munkatársaink mindenben a segítségére vannak, hogy akárrendezés végeztével Ön előnyösen jöhessen ki a folyamatból! Ne hagyja, hogy megtagadják Öntől, ami igazságosan járna! Kérjen segítséget tőlünk, és forduljon bizalommal szakértő munkatársainkhozkárrendezés esetén!

A kártérítés folyamata baleset esetén

Bárkivel előfordulhat, hogy baleset éri, akár a interopis.hu.16majmunkahelyén, akár az utcán, vagy éppen az otthonában. Attól függően, hogy milyen körülmények között történt a baleset, a kártérítés menete is változik.

Az egyetlen dolog, ami minden kártérítési folyamatban azonos, hogy minden körülmény között igényelhető. Beszélhetünk munkahelyi balesetről, mely esetében megvizsgálva a körülményeket, akár a munkáltató is felelősségre vonható, de egy adott vállalat vagy szervezet is lehet a kártérítés alanya. Közúti baleset esetében, ha nem mi voltunk a vétkesek, akkor a biztosítón túl a vétkes is felelősségre vonható. Otthoni baleset esetében pedig az állam és a magánszemély biztosítás áll rendelkezésünkre.

Vannak bonyolultabb esetek is, melyeknél nem egyértelmű a kártérítés alanya. Sok munkahely biztosítása például kitér a hazavezető útra is, ám ebben az esetben már összetettebb a folyamat, hiszen vizsgálják azt is, nem tértünk-e le a kijelölt útvonalról.

Bármilyen formában is érte a baleset, a kártérítés jár Önnek, és mi segítünk, hogy érvényesíthesse követeléseit! Forduljon hozzánk bizalommal!

Tudta, hogy melyik a leggyakoribb munkahelyi baleset?

Megdöbbentő lehet, de egy 2012-es Európában készült tanulmány szerint a halálos, illetve nem halálos munkahelyi balesetek leggyakoribb esete az elcsúszás és elesés.

A munkahelyi balesetek károsultjai az esetek 33%-ában húzódásos, illetve ficammal járó sérülést szenvednek el, az esetek 21%-ban pedig valamelyik csontjuk is eltörik. Azonban ez a károsultnak nem csak fizikai fájdalmat jelent, hanem jelentős kiesést is a munkából.

2013-ban sokkal több volt a halált okozó munkahelyi baleset, mint az azt megelőző évben. Mindezekből levonva a következtetést, rendkívül fontos, hogy minden dolgozó kiemelten ügyeljen arra, hogy az estlegesmunkahelyi balesetek kapcsán jogos kártérítésben részesüljön.

Ha Önt is munkahelyi beleset érte, folyamodjon segítségért egy profi tanácsadó irodához, azért, hogy megkapja az Önt megillető jogos kártérítést! Keressen minket bizalommal feltüntetett elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!