Bemutatkozás

Az Inter Opis Szolgáltató Kft. azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a közlekedési-, és munkabalesetek vétlen sérültjeinek abban, hogy személyi sérülésük miatti kárigényük szakszerűen érvényesítésre kerüljön, és ezáltal a baleset következtében előállt nehéz helyzetükben mielőbb jogos kártérítéshez juthassanak.

Tudta, hogy az Önt vagy hozzátartozóit külföldön vagy belföldön ért balesetek jelentős részében a megsérült ingóságok, személyi sérülések – továbbá lelki és fizikai megpróbáltatások -, illetve az elhunyt hozzátartozó elvesztése miatt, akár nagy összegű pénzbeli kompenzációra tarthat igényt?

Amit az Inter Opis nyújt

rólunkA gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a személyi sérülésesközlekedési balesetet szenvedett, illetve a balesetben elhunyt hozzátartozói nincsenek tisztában a jogaikkal, nem ismeri azokat a jogcímeket, melyek alapján a biztosító társaság felé egyáltalán az igényét bejelentheti, valamint a baleset által okozott fizikális és mentális sérülése miatt nem is gondolhatja, milyen lehetőségei vannak a vagyoni és nem vagyoni kárigény érvényesítésére.

Célunk, hogy a hozzánk forduló károsultak igényét minél előbb, minél hatékonyabban és eredményesebben – lehetőleg peres eljárás elkerülésével – érvényre juttassuk, kielégítsük. Ügyvédi szaktudásunk és komoly referenciákkal rendelkező specializált szakembereink révén a tapasztalatok szerint átlagosan 30-70%-al magasabb kártérítést sikerült realizálnunk, mint amennyire ügyfeleink általában először gondoltak!

Egy ingyenes esetfelméréstanacs keretében megvizsgáljuk, hogy jár-e Önnek kártérítés, és ha igen, akkor előreláthatóan mekkora összeg várható. Az Inter Opis Kft. munkadíja sikerdíj, vagyis a munkadíjat csak akkor kell megfizetni, ha a biztosító/károkozó a kárt megtérítette. Önnek mindössze annyi a teendője, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, ezután szakértőink felkeresik Önt, és segítenek a kártérítési igénye érvényesítésében.

Hasznos információk

Közúti baleset esetén a baleset részesei a helyszínen kötelesek átadni egymásnak a személy és gépjármű azonosításához és a kötelező felelősségbiz­tosítás fennállásához szükséges adatokat, valamint a baleset lényeges körülményeire vonatkozó információkat. Ha tudunk, készítsünk minél több képet esetleg videofelvételt a történtekről. A balesettel okozati összefüggésben keletkezett mindenfajta vagyoni és nem vagyoni káraim megtérítést igényelhetem a károkozó személytől, egészségügyi intézménytől, illetve ezek felelősségbiztosítójától.